Grad Prijedor-Odjeljenje za prostorno uređenje-JAVNI POZIV

Grad Prijedor-Odjeljenje za prostorno uređenje

JAVNI POZIV

Obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine Grada Prijedora, održanoj 13.06.2018. godine, donesena Odluka o pristupanju izradi Urbanističkog plana Kozarac i kontakt područja 2019-2039. godina (“Sl. glasnik Grada Prijedora” br. 9/18). U toku su pripremne aktivnosti na prikupljanju prijedloga i sugestija za planska rješenja u sklopu obuhvata Plana.

Izradom Urbanističkog plana će biti obuhvaćeno područje površine od oko 10 km2 koje zahvata centralni dio naselja Kozarac i djelove susjednih naselja u kontakt području. Područje obuhvata Plana grafički je prikazano na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Prijedor-Oglasna tabla na II spratu i na web-site-u: http://www.prijedorgrad.org/.

POZIVAJU SE zainteresovana lica. vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređenju, da uzmu učešća u izradi Plana DOSTAVLJANJEM PISMENIH PRIJEDLOGA I SUGESTIJA za planska rješenja na zemljištu u njihovom vlasništvu.

Pismeni prijedlozi i sugestije, dostavljaju se putem protokola Gradske uprave Grada Prijedor-Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 22.07.2019. godine.

Potrebne dodatne informacije u vezi sa navedenim aktivnostima mogu se dobiti u Odjeljenju za prostorno uređenje (kancelarija br. 53, II sprat zgrade Gradske uprave).

Odjeljenje za prostorno uređenje

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.