Klub100- Klub prijatelja FK Bratstva i Kozarca

Dragi nasi prijatelji kluba FK Bratstvo, zadnjih mjesec dana radili smo na planiranim aktivnostima koje su imale za cilj jacanje nasih kapaciteta unutar samog kluba, strukturnoj reorganizaciji i unutarnjem pozicioniranju, razvoju menadzmenta i izradi cetverogodisnje strategije razvoja kluba sa jednogodisnjim planom aktivnosti.

Kako smo na samom pocetku kalendarske godine, to je idealno vrijeme da se krene sa ovim projektom, kako bi kroz srednjerocno planiranje povecali standarde uslova za trening i rad nasih nogometasa.

Sve se ovo odvija u vise pravaca i radi “u hodu” posto i nemamo puno vremena, ali rezultati vec sad pokazuju da imamo napredak i da idemo dobro prema zacrtanim ciljevima.

Jedna od aktivnosti u smislu bolje vidljivosti kluba u lokalnoj zajednici a i u dijaspori jeste i izrada novih redizajniranih clanskih i Klub100 kartica. Zbog toga jos uvijek nismo izasli sa trenutnom listom Kluba100 za 2017 jer smo zeljeli da prvo rijesimo neke stvari i krenemo sa ovim novim cetverogodisnjim projektom.

Evo, zavrsili smo sa ovim tehnickim aktivnostima i ubrzo cemo izaci sa listom.

Ovako ce izgledati ovogodisnje clanske i klub100 kartice i iskreno se nadam da cemo imati barem jednu od ovih, a bice ih tri, a neke ce vrijediti za dvije..:)

Iskreno se zahvaljujemo nasem Nerminu Mujkanovicu i Artefakt Design koji su nam pomogli u ovim aktivnostima.

Ubrzo vise o viziji i misiji Kluba100 FK Bratstva…

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.