Ah taj Google translate :)

Googleov online prevodioc je omogućio mnogima da razbiju jezičke barijere. Ipak ni on nije svemoguć. Naime kada softver nije u stanju da prevede ono što ste mu zadali… on se jednostavno našali

Predpostavljamo da svi znate ko je Halid muslimović, zato koristimo ovu priliku da vas malo upoznamo sa njegovim kolegom.

Kanye West je Grammyjem nagrađeni američki reper, muzički producent i pjevač. Svoj debitantski album The College Dropout je izdao 2004. godine, drugi Late Registration 2005. godine, treći Graduation 2007. godine i četvrti 808s & Heartbreak 2008. godine. Njegovi albumi su dobili brojne nagrade i komercijalni uspjeh. Kanye je tokom godina osvojio 14 Grammy nagrada, što ga čini najuspješnijim hip-hoperom po pitanju osvojenih Grammyja. West također vodi vlastitu producentsku kuću GOOD Music. Westova maskota i zaštitni znak je "Dropout Bear", plišani medvjedić koji se pojavio na omotima albuma kao i singlova te u videospotovima. Njegov peti studijski album My Beautiful Dark Twisted Fantasy je postao njegov četvrti studijski album na prvom mjestu Billboard 200 . Magazin Billboard je Westa proglasio i trećim najuspješnijim producentom desetljeća.

(depo)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.