Strogo čuvana tajna: Nakon 30god. potvrđena posjeta NLO-a

 

Strogo čuvana vojna tajna napokon je otrivena. NLO koji je prije više od 30 godina viđen u blizini šume Rendlesham nedaleko Suffolka više nije “izmišljotina” I plod mašte lokalnih farmera.

Dogodilo se to dan nakon Božića 1980. godine i do današnjeg dana to je bila jedna od najbolje čuvanih tajni vezanih uz slijetanje NLO-a na zemlju. Dokaz tome je i borova šuma koja je na nekih 5 metara od tla bila prilično uništena, ali tada ni to nije bilo dovoljno da procuri u javnost o čemu je riječ, navodi Net.

Zahvaljujući audio snimkama američke vojske, koja je bila na terenu prije 30 godina razgovarajući sa ljudima o NLO-u koji ih je posjetio, sada cijeli svijet može saznati šta se tačno dogodilo.

“Čuo sam vrlo čudne zvukove i viku seljaka koji su gonili stoku. Bili su vrlo užurbani i bučni”, rekao je jedan od svjedoka.

“Tamo naprijed. Evo ga opet! Tamo naprijed. Šta je to? Nekakvo čudno malo crveno svijetlo. Čini se kao da je nekih 800 metara isped nas. Idi unazad na čistinu kako bismo ga bolje vidjeli”, čulo se na audio zapisu.

Nakon toga još se čulo: “Stoka je naglo utihnula. Mrtva je tišina”.

Ubrzo nakon toga iz potpune tišine se čulo: “Nema sumnje, ono ispred nas je čudno pulsirajuće crveno svijetlo. Vidio sam i nešto žuto unutar toga. Čudno. Ide prema nama. Definitino ide u našem smjeru, nam sumnje u to – ovo je skroz čudno”.

Više se može pogledati u dokumentarcu na youtube

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.