Akcija u SAD-u: Kupiš terensko vozilo, kalašnjikov gratis

Nick Ginetta direktor prodaje navedenog auto salona rekao je za ABC news kako je od početka promotivne akcije prodaja vozila trostruko narasla.

Akcije kao, plati pola sada, pola kasnije, sniženja i popusti, niže kamate na kredite, besplatni servisi uobičajne su u svim auto kućama u svijetu i kod nas, i ne predstavljaju više nikakvo iznenađenje. Ponuda autosalona Nations Trucks u Sanfordu u američkoj saveznoj državi Floridi u najmanju je ruku neobična, a vjerovatno i jedinstvena u svijetu.

 

Njihova promotivna kampanja glasi: “Za kupljeni terenac na poklon dobijaš AK-47”, u svakodnevnom žargonu poznat kao kalašnjikov. Nations Trucks tako svakom kupcu terenskog vozila ili kamiona poklanja vaučer vrijedan 400 dolara kojeg kupac može zamijeniti za automatsku pušku u obližnjoj trgovini oružjem.

Nick Ginetta direktor prodaje navedenog auto salona rekao je za ABC news kako je od početka promotivne akcije prodaja vozila trostruko narasla. Dodao je kako je salon započeo sa promotivnom akcijom kako bi se približili kupcima.

Kako se ne bi stekao pogrešan utisak da auto salon poklanja kalašnjikov svakome ko to poželi, Ginetta objašnjava kako svaki kupac koji se odluči uzeti vaučer za AK-47  mora proći zakonom propisanu provjeru i tek nakon što mu stigne ovjerena potvrda može podići svoj primjerak automatske puške. Kupci koji nemaju želju imati vlastiti primjerak kalašnjikova dobijaju popust od 400 dolara na kupljeno vozilo.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.