Radončić zloupotrebljava generala Mehmeda Alagića

Članovi Udruženja veterana i demobilisanih boraca odbrambeno oslobodilačkog rata i Organizacije porodica šehida i poginulih boraca iz Sanskog Mosta i Prijedora ogorčeni su na Fahrudina Radončića, vlasnika „Avaza” zbog toga što se sa svojim neistomišljenicima obračunava zloupotrebljavajući lik i djelo rahmetli generala Mehmeda Alagića.

“Tekstovi u „Avazu” imaju karakter javnih obračuna preko našeg komandanta Mehmeda Alagića, a ne stvarne afirmacije lika i djela našeg proslavljenog generala”, stav je iz Udruženja.

 

Oni su naglasili da daju punu podršku lokalnoj vlasti u Sanskom Mostu, „koja je za borce uradila više nego što je to slučaj u drugim općinama”.

“Kada predsjednici stranaka dolaze u Sanski Most oni se obavezno sastanu s predstavnicima boračkih organizacija. Tokom nedavnog boravka u Sanskom Mostu, Fahrudin Radončić je vrijeme provodio u jednom restoranu. On nije posjetio mezar našeg rahmetli komandanta generala Alagića i time je na najbolji način kazao i pokazao šta misli i o generalu Alagiću i o nama borcima “, poručili su iz Udruženja demobilisanih boraca i Organizacije porodica šehida i poginulih boraca.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.