S povezom na očima skočio sa terase zgrade

Goran Trkulja (44) iz Prijedora prekjučer je u 15.15 sati izvršio samoubistvo skočivši sa terase zgrade koja se nalazi u samom centru grada.

Stanari zgrade pred kojom se desio ovaj događaj tvrde da Trkulju, koji je inače stanovao u naselju Urije u Prijedoru, nisu poznavali niti viđali, a samoubistvo nisu željeli komentirati ni u gradskoj čitaonici ispred koje je palo tijelo nesretnog čovjeka.

 

– Čuli smo samo tup udarac o pločnik. Tek kad su došla kola Hitne pomoći vidjeli smo šta se desilo – rekli su nam u čitaonici.

Sa slučajem samoubistva upoznat je i tužilac Ljubo Macanović, koji je kazao da vanjskim pregledom leša na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja.

– Riječ je o samoubistvu, pa zbog toga nije naložena obdukcija – kazao je Ljubo Macanović, dežurni tužilac u Prijedoru.

Motivi ovog samoubistva u Prijedoru jučer nisu bili poznati, a nezvanično saznajemo da je nesretni čovjek bio psihički bolesnik te da je sa visine od dvadesetak metara skočio s povezom na očima. Ostavio je i oproštajno pismo u kojem je navodno pisalo „da dobro provjere je li klinički mrtav“.

(Avaz)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.