Vijesti iz FK Bratstva

U sklopu tradicionalne kulturno-sportsko-zabavne manifestacije "Dani Kozarca 2009", FK Bratstvo organizovace nekoliko sportskih desavanja i takmicenja.

Prvi od tih desavanja jeste malonogometni turnir na travi koji ce se odrzati od 17.-19. jula na stadionu FK Bratstva.

Glavni organizator ovog sportskog takmicenja je Jakupovic Dzevad Surda,  naravno uz podrsku FK Bratstva.

Turnir ce se igrati sa petmetarskim golovima a igrace se 5 igraca plus golman. Uplate po ekipama iznosi 150 KM a nagradni fond iznosice 60% od uplacenog iznosa.

Treba istaci da je cilj ovoga turnira dobra zabava i druzenje i ujedno pomoc nasem klubu.

Rok za prijave ekipa je 17.07. 2009. godine do 12 sati a vise informacija vezano za turnir mozete dobiti u prostorijama FK Bratstva ili u mesnici "Dany", odnosno na brojeve telefona: 065 530 504 ili 065 220 640.

Drugi dogadjaj koji je vezan za ovaj nas sportski kolektiv jeste i tradicionalna utakmica Dijaspora-FK Bratstvo koja ce se odigrati 26. 07. a kao uvod u ovaj dogadjaj bice odigrana prijateljska utakmica izmedju veterana FK Bratstva protiv fudbalskih veterana iz Mjesne zajednice Kosova (opstina Maglaj)

O ovome dogadjaju vise mozete pratiti na nasem forumu gdje nam vecinu informacija daje nas Mehmedagic Ferid Leka, jedan od glavnih organizatora ovoga dogadjaja.

Pored ova dva dogadjaja FK Bratstvo organizovace i malonogometni nocni turnir na asfaltnom terenu a koji ce se odrzati 28. i 29. 07. 2009. godine na skolskom igralistu.

Uprava kluba se nada fer igri i dobroj zabavi, i takodjer da ce se kroz ovakva druzenja lakse doci i do konkretnih rezultata sa kojim bi se klub pomogao i ojacao za daljnje takmicenje.

Na kraju ovog izvjestaja, Uprava kluba izrazava veliku zahvalnost braci Huremovic Ilijazu i Besimu-Cupi i na njihovoj vrijednoj donaciji FK Bratstvu, 20 kompleta trenerki "UMBRO". Na pocetku iduce sezone ovu donaciju cemo  i slikovito prikazati…

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.