Odrzan humanitarni koncert u Dorstu u Holandiji

Ferid-Leka piše:

U subotu 23 maja odrzan je humanitarni koncert u Dorstu u Holandiji. Sav prihod je namjenjen za nasa tri kluba  sa nase opstine i to FK BRATSTVO, FK BEREK i FK BRDO.

Ne mozemo  biti  zadovoljni sa posjetom ali smo zato zadovoljni  bili sa atmosferom  na koncertu. Kao i obicno  jedna od atrakcija bila je i tombola, gdje je podijeljeno  mnogo nagrada  a jedan dio prihoda smo dobili prodajom  rijecnika bosansko-holandskog jezika koji je napisao nas Husein Mujagic.

Takodje moram reci a ujedno se i zahvaliti Husi  na rijecnicima koje smo dobili za ovu humanitarnu akciju a takodje i na posjeti naseg koncerta.

Enisa Karagic kordinator NGI-ja  za Benelux nas je takodje posjetila na desavanja prije sedamnest godina i ujedno  pozvala sve prisutne da posjete bosansku djamiju u Rotterdamu zadnju nedelju u junu gdje ce se odrzati tradicionalni mevlud  za nase sehide prijedoracke opstine.

Kao sto sam rekao da je posjeta bila slaba tako  da ce i nasi klubovi dobiti po 315  eura sto znaci ukupan neto dobit je iznosila 945 eura.

Hvala Bogu bolje ista nego nista a ja se nadam da ce drugi put biti vise gostiju kad cuju kako je lijepo bilo na ovom koncertu.

Zelim  da kazem da su podijeljenje i zahvalnice organizatorima  a takodje i  nasim web. stranicama  koje su odvojile besplatno prostor da reklamiraju ovaj nas koncert i mi im se zahvaljujemo jos jednom.

Ovom prilikom se jos jednom zahvaljujem svim posjetiteljima  naseg koncerta jer su i oni  samom svojom prisutnoscu pomogli nasa tri fudbalska kluba. 

ORGANIZATORI KONCERTA;
OPTIMISTI 2004&NGI BENELUX

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.