Obavijest iz Kluba odbornika SDP u SO Prijedor

Obzirom da je od lokalnih izbora prošlo već nekoliko mjeseci, te da su počele i aktivnosti u SO Prijedor, mi u OO SDP BiH Prijedor smatramo da je potrebno da i putem ovih medija upoznamo građane opštine Prijedor, a posebno one koji se nalaze van Bosne i Hercegovine o najaktuelnijim zbivanjima u opštini Prijedor kao i aktivnostima naših odbornika u SO Prijedor. 

Zbog toga smo odlučili da se na ovaj način oglašavamo i što je moguće više približimo dešavanjima u Prijedoru našim sugrađanima.

 

Kao što je već odavno najavljivano konačno je u proceduri postupak prenosa vlasništva nad zemljištem u krugu Celpaka sa Vlade RS na opštinu Prijedor.

SO Prijedor je na svojoj posljednjoj sjednici donijela Odluku o izradi „Studije izvodljivosti izgradnje industrijskih i  poslovnih zona“.

Ovo u praksi znači da će vrlo brzo biti dostupni placevi za izgradnju objekata i pokretanja vlastitog biznisa u ovoj poslovnoj zoni. Svima nam je poznato da ovaj prostor posjeduje kompletnu infrastrukturu: puteve, vodu, željezničku prugu i struju.

Opština Prijedor se odlučila na ovaj korak želeći da ohrabri što veći broj potencijalnih investitora da ulažu u opštinu Prijedor, a mi ovom prilikom pozivamo sve naše zainteresovane sugrađane koji se nalaze van Bosne i Hercegovine i imaju namjeru pokretati bilo kakve poslovne aktivnosti u budućnosti u svojoj opštini da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i sa svojim biznisom uđu u ovu poslovnu zonu.

Kako saznajemo od opštinskih vlasti svi oni koji budu imali interesa ulagati u Prijedoru imat će i određene pogodnosti kada je u pitanju cijena i način otplate zemljišta u poslovnoj zoni.

Opština je na svojoj posljednjoj sjednici u cilju ohrabrenja potencijalnih investitora smanjila i rente, pa je to još jedan način da se ohrabre investitori u Prijedoru.

Svi oni koje interesuju dodatne informacije mogu se obratiti Prijedorskoj razvojnoj agenciji PREDA, načelniku opštine Prijedor, a kancelarija OO SDP BiH Prijedor Vam se sa svim svojim resursima stavlja kao spona na raspolaganje u cilju realizacije Vaših eventualnih poslovnih ideja.   

Klub odbornika SDP u SO Prijedor                                                                                           

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.