Pokušali da otmu dvanaestogodišnju djevojčicu

Muškarac čiji su inicijali K.R. iz Prijedora policiji je prijavio da su dva nepoznata lica pokušala da otmu njegovu dvanaestogodišnju nećakinju.

K.R. je u prijavi policiji naveo da su otmičari pokušali silom da uvuku djevojčicu u “džip” crne boje, nepoznatih registracija, navodi se u informaciji Stanice javne bezbjednosti u Prijedoru.

Nakon kraćeg vremena pustili su je, a maloljetna devojčica nazvala je strica, koji je slučaj prijavio prijedorskoj policiji.

K.R. je kidnapovanje nećakinje prijavio u petak, 6. marta u 18.20 časova, a pokušaj otmice dogodio se u Rudničkoj ulici oko 18.00 časova, saopšteno je iz Odjeljenja kriminalističke policije Stanice javne bezbjednosti Prijedor.

O događaju je upoznat i dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva, Područna kancelarija Prijedor, i sva ovlaštena službena lica MUP-a RS.

Oni provjeravaju navode prijave, motive i sve ostale informacija i indicije koje bi mogle dovesti do rasvjetljavanja pokušaja otmice, navode u Stanici javne bezbjednosti Prijedor.

(Srna)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.