‘Simpsonovi’ s novom špicom nakon 18 godina

Nakon 249 epizoda i 20 godina prikazivanja na malim ekranima, kultna animirana serija ‘Simpsonovi’ dobila je novu uvodnu špicu, piše Telegraph.
Dugogodišnji uvod u svaku od epizoda megapopularnih ‘Simpsonovih’ potpuno je isti posljednjih 18 godina, još od premijere druge sezone ove serije.

Isti scenarij koji počinje s nestašnim Bartom kako po kazni ispisuje rečenice na školskoj tabli, a nastavlja s legendarnim ocem Homerom koji u fabrici ispusti malo radioaktivnog materijala, kćerkom Lisom koja svira saksofon, te majkom Marge i malom Maggie u supermarketu. Otkačena porodica na kraju sjeda na sofu ispred televizora što označava početak još jedne epizode popularne serije.

Nova špica, uz stari scenarij, sadrži neke od likova koji su se ustalili u seriji proteklih godina, a to su Sideshow Bob, Apuove osmorke, Crazy Cat Lady, te Geralda-bebu s jednom obrvom.

Isto tako, Margein raučun u supermarketu porastao je sa 243 dolara na 486 dolara, dok je staromodni kućni televizor zamijenjen novom plazmom…

Pogledajte video:

 

(Sarajevo-x)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.