Počasti Å abiću i Rudar Prijedoru

 

Prvotimac Slobode iz Novog Grada Ernest Šabić izabran je za najboljeg fudbalera u protekloj godini u izboru Područnog fudbalskog saveza Prijedor, na gala večeri koja je odražana u hotelu “Monument” na Mrakovici.

Napadač prvoligaša s “Mlakvi” obilježio je proteklu sezonu, gdje je bio ubjedljivo prvi strijelac Novljana.

Za najbolju ekipu proglašen je Rudar Prijedor, lider Prve lige RS, koji je prvi dio sezone završio bez poraza, a ne treba zaboraviti da su se prošlog ljeta vratili u elitu. Iz tih razloga epitet najuspješnijeg trenera pripao je Darku Nestoroviću, strategu “zeleno-crnih”, dok je Ranko Reljić (Ravan Međeđa) dobio priznanje za najboljeg sportskog radnika.

– Izvršni odbor imao je težak zadatak da donese odluku o najboljim, jer je 2008. po rezultatima bila zaista uspješna. Ovakve smotre od sada će prerasti u tradicionalne, uz nadu da ćemo imati čime da se ponosimo i u ovoj godini – poručio je Stanko Vujković, prvi čovjek PFS Prijedor.

Za najperspektivnijeg mladog igrača proglašen je fudbaler prijedorske Slavije Nebojša Čavka, dok je Aleksandar Novaković, čuvar mreže Rudar Prijedora, najtalentovaniji golman.

Plakete PFS Prijedor za dugogodišnji stvaralački rad u fudbalu dobili su Mitar Lazić (Novi Grad), Vladimir Trkulja (Oštra Luka), Dragan Banjac (Kozarska Dubica), Rajko Gaćeša (Kostajnica), Mirko Macura, Rade Crnogorac, Ranko Cvijić (Prijedor), Slobodan Aćić (Drvar), te Fudbalski savez Republike Srpske i sedmične novine “Kozarski vjesnik”.

Plakete za najuspješnije fudbalere primili su Jasmin Memić (Bratstvo Kozarac), Miroslav Zgodić (Ravan), Milibor Miljević (Omarska), Zoran Lukač (Sloboda), Zoran Bogunović (Podgrmeč, Oštra Luka), Milan Čačić (Sloga Rakelići), Saša Stjepić, Goran Kotaran (Rudar Prijedor), Bojan Draganić (Gomjenica Celpak) i Miroslav Stojaković (Knežopoljac).

(Fokus)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.