Bešlić će pjevati za prijedorski fudbal!

 

Piše: Nedim Kadiric

Kao sto sam prije desetak dana najavio organizaciju serije koncerata za finansijsku podrsku Brdu, Bereku i Bratstvu i obecao dogovor sa najvecom zvijezdom Balkana, Halidom Beslicem, sada sam u prilici prijateljima sva tri nasa kluba prenijeti radosnu vijest: u pet minuta Halid je dao svoj pristanak za besplatan koncert u korist prijedorskih klubova.

Uz malu pomoc njegovog harmonikasa Samira Kadirica, veliki umjetnik i jos veci covjek je skromno i iskreno dao svoju rijec. Uz to nam je dao jos nekoliko savjeta, kako bi finansijska korist nasim klubovima bila jos veca.

Uskoro slijedi i terminiranje tacnog datuma, jer je kalendar izuzetno trazenog majstora veoma gust. Prema prvim predvidjanjima ovaj veliki i prvi koncert u svjetskoj seriji sirom planete, mogao bi se odrzati krajem januara u Frankfurtu. Nadam se da ce i ostale zemlje svaka na svoj nacin slijediti nasu ideju i organizovati humanitarne koncerte za pomoc prijedorskom fudbalu, svugdje tamo gdje zivi nasa dijaspora.

O detaljima ove akcije cemo redovno obavjestavati nase zemljake. Osobe za kontakt: ispred Bratstva Ferid Mehmedagic-Leka, ispred Brda Abdulah-Dule Svraka i ispred Bereka Nedim Kadiric.

Hvala svima koji ce na bilo koji nacin pomoci ovoj humanoj ideji. Nadam se da ce nasi klubovi pored novcanih sredstava, dobiti niz novih prijatelja i simpatizera.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.