Konvancija SDP BiH povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Obavještavamo građane, prijatelje, simpatizere i članove Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine da će se dana 23.11.2008. godine u Pozorištu Prijedor, sa početkom u 12:00, održati prigodna Konvencija SDP BiH povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Konvenciji će prisustvovati cjelokupno Predsjedništvo SDP BiH, Glavni odbor stranke, te brojne delegacije iz cijele Bosne i Hercegovine.

 

Pored Zlatka Lagumdžije i Željka Komšića ovom prigodom će se prisutnima obratititi i profesor Zdravko Grebo, te mnoga druga istaknuta lica sa aktuelne bosanskohercegovačke društvenopolitičke scene.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom doprinesete svečanom karakteru ovog značajnog dešavanja kojim potvrđujemo vrijednosti političkog opredjeljenja SDP BiH koje kaže da država Bosna i Hercegovina nije ničija lična svojina u smislu nacionalne, političke ili bilo koje druge pripadnosti, već je ona država svih njenih građana po čijoj je mjeri i sazdana kroz odluke ZAVNOBiH-a koje predstavljaju temelj savremene državnosti Bosne i Hercegovine.

Centar za informisanje OO SDP BiH Prijedor

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.