Dodik dovodi Arkanovu Cecu u Banju Luku?

Premijer RS Milorad Dodik bit će na čelu organizacionog odbora koji će 28. juna na gradski stadion u Banjoj Luci dovesti srbijansku folk pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović, udovicu ratnog zločinca i kriminalca Željka Ražnatovića Arkana.

Svetlana Ražnatović trebala bi nastupiti u revijalnom dijelu bokserskih mečeva koje će imati Goran Delić, profesionalni svjetski prvak u boksu, i Draženko Ninić, evropski šampion.

 

Generalni pokrovitelji ovog sportsko-estradnog događaja bit će Vlada RS i Administrativna služba grada Banja Luka, a organizatori su profi-boks kamp Crvena zvijezda Gradiška i Kik-boks klub “Draženko Ninić”.

Oni su uvjereni da će se Ceca te večeri pojaviti na manifestaciji i ističu da je sve već dogovoreno, ali ne žele otkrivati koliko će joj novca dati za nastup.

 – Detalji će se znati kada se o njima dogovori organizacioni odbor, koji će biti formiran nakon vaskršnjih i prvomajskih praznika, a na čijem čelu će biti premijer Dodik – istakli su organizatori, kojima, očito, ne smeta što će novac iz budžeta RS potrošiti na osobu omraženu u većem dijelu BiH, a koja je, uz to, povezana i s kriminalnim krugovima u Srbiji.

 

(Avaz)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.