Novi Sistem Pretplate


Od nove godine poceo je da stupa novi sistem pretplate na snagu. Dugo smo se dvoumili da uvedemo pretplatu kao takvu ali zelja nasih clanova je bila da nam na ovaj nacin pomognu tako da smo prije nekih 2 mjeseca poceli raditi na tehnickoj izvedbi iste. Stranica se do sada financirala od Vasih donacija a iskristalizirala se suma od 50 KM godisnje mada je bilo i vecih i manjih uplata od te cifre. Za svaku donaciju dobijao se status “Zelenog” clana bez daljnjih povlastica.

Od sada idemo sa novim sistemom pretplate, gdje je tacno odredena cjena za pretplatnicki period koji moze biti od ; 1mjesec , 6 mjeseci, 12 mjeseci i 24 mjeseca.

Svi dosadasnji zeleni clanovi su anulirani radi bolje evidencije uplata i prelaza na novi sistem, a kako zeleni clanovi do tada nisu imali nikakve povlastice sem zelene boje mislimo da niko nije uskracen. Pretplata donosi u suprotnosti sa donacijom niz povlastica tako da pretplatnici imaju pristup dodatnim sadrzajima kao naprimjer uzivo prenos iz kozarca ili download sekciju gdje mozete naci razne video snimke, You Kozarac sekciju gdje su smjesteni smjesni spotovi itd.

Izvrsenjem uplate ce te u svakom momentu na stranici znati do kad ista vazi, na forumu ce te biti oznaceni kao pretplatnik i dobit ce te zelenu boju gdje god se vas nick pojavljuje

U buducnosti planiramo prosirenje stranice sa dodatnim zanimljivim sadrzajem koji ce biti dostupan samo nasim pretplatnicima dok ce vitalni djelovi stranice kao sto su vjesti, chat ili foto album i dalje ostati otvoreni za sve nase posjetioce.
Forum ce biti prosiren i podjeljen na dvije sekcije, jednu koja ce biti dostupna svima i drugu koju ce moci samo pretplatnici posjecivati i ucestvovati u diskusijama.

U zadnja dva dana sam dobio veliki broj e-mailova i poruka sa pitanjima vezanim za pretplatu. Iako sam o tome pisao na forumu i obavjestavao na stranici mnogi nisu bili informisani o prelazu na novi sistem.

Ako neko smatra da je uskracen svima pruzamo opciju da nam jave kad su uplatili donaciju i pretvorit ce mo istu u pretplatu odgovarajuceg perioda.

Nadam se da ce na kraju ovo sve ispasti na obostranom zadovoljstvu, nas administratora koji ce mo imati vecu financijsku snagu za investiranje u stranicu i vas kao posjetioce kojima ce mo pruzati kvalitetniji sadrzaj.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.