AZRA PASALIC REPUBLIKU SRPSKU PROGLASILA DRZAVOM


Piše Edin Ramulić:

U ime Skupstine opstine i u svoje licno ime, zelim uspjesnu Novu godinu, radosne bozicne blagdane i srecan Dan drzavnosti.
Predsjednik Skupstine
Prim. dr Azra Pasalic

Ova cestitka je danas izasla u Kozarskom vjesniku na pola stranice. Nasa Predsjednica cestita DAN DRZAVNOSTI REPUBLIKE SRPSKE !!!

Nevidjen bezobrazluk i necuven zlocin prema svim nevinim zrtvama Republike Srpske.

Bosanci i Hercegovci su skoro cetiri godine krvarili da Republika Srpska ne bude drzava a nasa legalno izabrana predsjednica u ime prijedorskih Bosnjaka i u ime Stranke za BiH Srpskoj daje drzavnost.

Ovo se bas i ne uklapa u predizborno obecanje njenog predsjednika stranke Harisa Silajdzica ”ukinut cemo Republiku Srpsku” ali valjda im je to taktika, prvo im daj drzavnost, pa neka se odcijepe i onda ce biti ukinuta u Bosni i Hercegovini, gdje je nece ni biti.

To je mogao uraditi samo politicki i moralni imbecil, a potpisnik ove cestitke je upravo to, ma kako vam ove moje rijeci ostro zvucale.

Sta jos treba da nam uradi ta Azra Pasalic pa da se napokon dosjetimo cije interes ona zastupa u Skupstini opstine Prijedor. 

U istom broju Kozarskog vjesnika objavljen je i intervju sa gospodjom Pasalic pod naslovom
NAS CILJ JE UVESTI PRIJEDOR
U EVROPSKE INTEGRACIJE

I ovaj naslov je klasican dokaz da ta zena nema veze sa pamecu i da joj kroz glavu duvaju promaje. Ovo je notorna glupost jer u evropske integracije ne ulaze opstine i gradovi nego drzave. Sve ovo je ocit dokaz kakvu nam je ublehu od politicara podmetnula Stranka za BiH na proslim opstinskim izborima.

U tom intervjuu u Kozarskom podebljano stoje njene rijeci:
Pozitivna atmosfera na sjednicama Skupstine opstine Prijedor, odraz je cjelokupno dobre bezbjedonosne situacije u nasoj opstini. Nema medjunacionalnih trvenja niti vecih kriminalnih izgreda. Ne smijemo dozvoliti da nam pojedinci kvare nase planove ka evropskim vrijednostima, toleranciji, demokratiji, suzivotu, uzajamnom pomaganju i boljem zivotu svih nas.”

Bezbjedonosna situacija u nasoj opstini je po Azri Pasalic cjelokupno dobra iako se ulicama Prijedora i susjednih sela krece na hiljade osumnjicenih za ratne zlocine. Bezbjednost je cjelokupno dobra iako je vise od hiljadu leseva nevino ubijenih ljudi rasuto po prijedorskoj opstini.

Nije Pasalicku briga za nestale, ona ce se obracunati sa pojedincima koji kvare njihove planove u Skupstini. Pretpostavljam da je jedan od tih pojedinaca i autor ovog teksta i ponosan sam na to.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.