Susret članova www.kozarac.ba

Obavjestavamo sve nase clanove da pripremamo 27.decembra, Inicijativnu Skupstinu, vezanu za registrovanje Udruzenja clanova Kozarac.Ba.

Ovo udruzenje ima za cilj prvenstveno okupljanje Kozarcana sirom svijeta na jedno mjesto, i imati stalnu vezu dijaspore s maticom te odrzavati stranicu Kozarac.ba i samim tim da preko nje pomagati gradjanima Kozarca, kroz razne akcije i projekte.

Ovim putem ujedno Vas pozivamo da prisustvujete ovoj Skupstini kako bi bili bolje informisani o ovoj temi i ujedno uzeli aktivno ucesce u radu Skupstine, kao i samog Udruzenja.

Budusnost www.kozarac.ba uveliko će zavisiti od ove inicijative stoga bi bio pozeljan veci broj ucesnika.

Ako cete 27. decembra biti u Kozarcu bilo bi pozeljno da prisustvujete a radi boljeg organizovanja i pripremanja prostora gdje bi se Skupstina odrzala bilo bi pozeljno da svoje prisustvo potvrdite mailom na svabo@kozarac.ba

O mjestu i vremenu odrzavanja Skupstine obavjesticemo Vas istim putem 25. decembra ( a mozda i ranije, sve zavisi od prijavljenog broja mjesta i izbora lokacije) a takodjer ce biti istaknute i plakate po carsiji, do tada potvrdite svoj dolazak kako bi se lakse pripremili.

Es selamu alejkum i pozdrav svima, vidimo se 27.12.2006.

Kozarac.Ba Team

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.