Live Stream Otvoren

Danas smo pustili live stream iz Kalimero kluba tako da od sad mozete pratiti desavanja u carsiji 24 sata uzivo. Live Stream radi samo u internet exploreru, dok je firefox limitirano podrzan. Prilikom prvog pokretanja bit ce te upitani da instalirate plugin za gledanje, ovaj plugin morate instalirati inace necete vidjeti sliku. Nakon instalacije ponovo pokrenite explorer i ucitajte stranicu za live stream iz nova. Dvoklikom na sliku mozete povecati sliku preko cjelog ekrana.

Live stream je otvoren za sve nase posjetioce do dolazka profesionalne kamere koju ocekujemo krajem ovog mjeseca. Nakon tog perioda bit ce ogranicen samo na nase pretplatnike.

Moze se desiti da live stream ne radi iz vise razloga. Problemi sa serverom, nestanak struje ili interneta u Kozarcu. Ako vam se desi da ne vidite stream pokusajte ga kasnije otvoriti.

Napomena : Kamera koja je trenutno prikljucena nije predvidjena za nocno snimanje tako da u nocnom periodu kvalitet slike drasticno opada. To ce se rjesiti sa kamerom koju smo porucili ista vidi u potpunom mraku do 30 metara udaljenosti.

 

Ovom prilikom bi se htjeo zahvaliti Mattu na ustupanje servera za live stream. Covjek nema nikakve veze sa Kozarcem, zivi i radi u Engleskoj. Upoznao sam ga za vrijeme svog nedavnog boravka u Engleskoj. Bio je fasciniran nasim radim i odlucio je da nam na ovaj nacin pomogne.

Thank you Matt, see you soon my friend.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.