ZABAVA U BIRMINGENU !


U Subotu 25. Marta 2006 godine sa pocetkom u 20.00 odrzace se zabava u Birmingenu (Engleska) a gost veceri bice Enes Begovic.

Istog dana sa pocetkom u 12.00 odrzace se i turnir u malom fudbalu na kojem ce se izvrsiti selekcija igraca za reprezentaciju BIH UK Networka koja ce predstavljati Englesku na 3 Svjetskom prvenstvu dijaspore BiH u malom fudbalu koji ce se odrzati 15.Aprila u Antverpenu-Belgija.

Nakon pisma koje je upuceno UK Networku ispred Elvire Mujkanovic kao koordinatora za prikupljanje pomoci Vatrogasnoom Drustvu Kozarac u Britaniji a koje je razmatrano na nasem sastanku 1. Marta odluceno je da se odobri prikupljanje novcanih sredstava za pomoc koje je potrebno za transportovanja vec donirane opreme ovom drustvu. Sav prihod od prodatih ulaznica nazalost neide za Vatrogasno Drustvo kakav je slucaj bio na zabavi koju su organizovali Sefer Haskic I Kelima Dautovic u Lutonu 11. Marta. Ovog puta prihod od prodatih ulaznica je namjenjen fondaciji “Pravda za BiH” tuzba BiH protiv Srbije I Crne Gore pred medunarodnim sudom pravde u Hagu. Zabava ce se odrzati na vec poznatoj adresi

Birmingham Sport Centre
201 Balsall Heath Road
Highgate
Birmingham
B12 9DS

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.