Konkurs


Mediacentar Sarajevo i The Centre for Strategy and Communication London objavljuju konkurs za upis četvrte generacije polaznika Škole strateškog komuniciranja. Program Škole strateškog komuniciranja Mediacentra je organizovan u saradnji sa The Centre for Strategy and Communication London (CSC) i obuhvata oblasti odnosa s javnošću, odnosa s medijima, komunikacijske strategije i menadžmenta, kriznog komuniciranja, event managementa, zagovaranja i lobiranja i mnoge druge tematske cjeline.

Program se sastoji od 19 modula i završnog ispita, u ukupnom trajanju od 77 sati. Svi moduli osmišljeni su po metodološkim standardima CSC-a London, a nastava se održava u grupama od 10 do 18 ljudi u dinamičnom, interaktivnom okruženju, kroz praktične vježbe i simulacije.

Predavači škole su eksperti iz oblasti novinarstva, odnosa s javnošću, menadžmenta i srodnih oblasti iz Bosne i Hercegovine, a svi polaznici na raspolaganju imaju najnoviju literaturu i trening materijale partnerske organizacije.

Školarina za fizička lica iznosi 1.500 KM, za nevladine organizacije 1.650 KM po osobi, a za komercijalni sektor i vladine institucije 1.750 KM po osobi.

Škola nudi i mogćnost pohađanja pojedinačnih modula u okviru programa, u skladu sa potrebama polaznika za usavršavanjem u pojedinim oblastima strateškog komuniciranja. Cijene pojedinačnih modula kreću se od 95 KM do 180 KM.

Novi ciklus Škole strateškog komuniciranja počinje u martu 2006. godine i traje do juna 2006.

Konkurs za upis otvoren je do 05. marta 2006. godine. Prijave slati na e-mail adresu: skola@media.ba

Za dodatne informacije, detaljni program nastave i formular za prijavu posjetite web stranicu www.media.ba.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.