Obilježavanje Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Obilježavanje Dana državnosti Bosne i Hercegovine

051125005.jpgČlan Predsjedništva BiH Sulejman Tihić jutros je, u povodu Dana državnosti BiH, položio cvijeće kod Vječne vatre i tom prilikom istaknuo da obilježavanja ovog dana ima i simboličko značenje s obzirom da je to i dan početka pregovora o pridruživanju s Evropskom unijom.

 "Želim da svi iskoristimo tu priliku, svi bh. partioti i odgovorni ljudi za vođenje poslova u ovoj državi i ozbiljno pristupimo ovoj fazi puta BiH ka EU i iskreno radimo na ispunjavanju uslova koji budu pred nas postavljeni, te da bude što manje opstrukcija, što manje kočenja u provođenju reformi. Sve to u interesu bh. građana", kazao je Tihić.

On je cvijeće položio i na spomen obilježju Vraca i Å ehidskom mezarju Kovači. Povodom 25. novembra – Dana državnosti BiH cvijeće kod Vječne vatre položili su i gradonačelnica Sarajeva Semiha Borovac, predsjedavajuća Skupštine Kantona Sarajevo Meliha Alić, te predstavnici četiri gradske općine. Delegacija Grada Sarajeva i četiri gradske općine cvijeće su položili i na Spomen obilježje Vraca i Å ehidsko mezarje Kovači.

Povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine i ekipa www.kozarac.ba upućuje svim građanima BiH najiskrenije čestitke.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.