Pismo Sergeja Barbareza navijačima

Pismo Sergeja Barbareza navijačima


AcePJ pise: Pismo Sergeja Barbareza navijačima:

Evo poslije onoga svega što smo svi zajedno doživljavali u zadnjih nekoliko dana, našao sam malo vremena da vam se svima zahvalim na podršci koju ste nam pružili najprije u Zenici protiv San Marina, a onda u Beogradu na Marakani.

Najviše se zahvaljujem onim najhrabrijim koji su nas podržali na Marakani i pored svega što se tamo dešavalo. Na kraju i pored svega što smo propustili, a ovakve prilike se ne ponavljaju često, moramo ipak biti zadovoljni, jer ne trebamo zaboraviti da su iza nas ostale neke reprezentacije koje postoje već decenijama, a mi smo mlada reprezentacija koja je ipak stekla veliki ugled u svijetu.






Znam da ste poraz u Beogradu najbolnije podnijeli,ali izgubiti od reprezentacije koja je primila samo jedan gol u čitavim kvalifikacijama nije nikakva sramota.

Zahvaljujem se svima koji mi šalju podršku na ovu moju adresu i pošto ne mogu svima da odgovorim pojedinačno, ovako se svima zahvaljujem i ponosan sam što imamo takve navijače koji nam i dalje daju podršku kao da se sve završilo kako treba. Još jedamput hvala za sve ono što ste učinili za našu eprezentaciju, a nadam se da i mi vas nismo toliko razočarali. Svima pozdrav od Vašeg kapitena SERGEJA!

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.