BH Fanaticos: NS BiH po ko zna koji put šuti!?

BH Fanaticos: NS BiH po ko zna koji put šuti!?


Da li će nakon petosatnog “granatiranja” novčanicama, kamenicama, koktelima, stolicama, djelovima tribina, noževima, topovskim udarima (kojih je bilo više od 20), reagovati Ušanović, Jelić, Dominković na čelu sa Pašalićem na sva ova dešavanja!?

Pitamo se zašto je oficijalni spiker izjavio da domaći navijači ne nasjedaju na provokacije gostujućih navijača?

 

Å ta bi se desilo sa 800 prisutnih navijača BiH koji su došli da bodre svoju reprezentaciju (čitaj: da Jeliću, svoju reprezentaciju) da je u kom slučaju meč prekinut ili da je došlo do pobjede naše reprezentacije?

Zašto je huliganima iz Republike Mrske životni moto veličanje ratnih zločinaca?

Å ta rade transparenti “Nož žica Srebrenica” “Ratko, hvala ti”, “Å korpioni” na tribinama Crvene zvezde?

Zašto na tribinama Crvene zvezde nisu postavljeni transparenti gradova Srbije, već imena Bosansko-Hercegovačkih gradova Doboj, Han Pjesak, Trebinje, Bjeljina…

Da li će pored gore navedenog izgbuljeni prst mladog Travničanina, ozljeđeno oko mladog Sarajlije, teže ozljeđen vrat mladog Mostarca, potres mozga i lom nosa Zeničanina biti dovoljno FIFA-inom inspektoru i komesaru za bezbjednost, koji su bili prisutni na stadionu Crvene zvezde da istinski stanu ovaj put na stranu pravde?

Da li će gore navedena fudbalska asocijacija blago kazniti NS SCiG ili će “naš” NS BiH biti novčano kažnjen i evenutalno odstranjen od svih daljnjih takmičenja, preostaje da vidimo. Žalosno!

U sinošnjem centralnom dnevniku (zahvaljujući odličnoj saradnji NTV Hayat i BHFanaticosa), gosti Centralnog dnevnika bili su predstavnik BHF-a BiH, Zenga, i administrator NS BiH, čika Munib.

Snimak sinošnjeg CD-a (Centralog dnevnika), možete pogledati OVDJE

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.