Zašto volim FK Bratstvo-Kozarac?

Zašto volim FK Bratstvo?

Jer, želimo doprinositi promociji nogometa u Kozarcu i želimo omogućiti priliku svakom nogometašu da nađe svoje mjesto na nogometnom terenu i u nogometnom klubu kao i njegovu afirmaciju i ambiciju u kvalitetnijim sredinama, a na naš ponos.

Omogućiti organizirano treniranje i igranje nogometa svim stanovnicima Kozarca od najmlađih osnovnovaca do najstarijih.

Okupljati, inspirirati sve kojima je razvoj i promocija sporta želja, te zajedno s njima istraživati potencijale koje to područje pruža u cilju razvoja i za dobrobit naše lokalne zajednice, sporta i sve ono što sport oživljava.

Želimo da su VRIJEDNOSTI koje promiče FK Bratstvo, kreativnost, neovisnost, odgovornost i poštenje prema saradnicima, sportu, sportašima, sponzorima, donatorima, svima ljudima dobre volje- zaljubljenicima u sport i nogomet.

Najveće bogatstvo FK Bratstva su prvenstveno naša djeca, igrači, saradnici i prijatelji koji zajedno dijele odgovornost u ispunjavanju naše misije.

Svjesni smo kako su kvaliteta, motiviranost i učinak naših igrača i ljudi uključenih u volonterski rad našeg kluba, ključni faktori u postizanju uspjeha.

Želimo okupljati one koji znaju i željni su svoja iskustva podijeliti s nama i onima koji su gladni osjetiti uzbuđenje pobjede – pobjede dobro odrađenog posla ili dobro organiziranog sportskog događaja.

Nisu samo igrači na terenu oni koji osjećaju strast i slast pobjede.

Zamislite Vaš klub i ljude uz klub te upravu kluba kao nogometni teren, a svoje saradnike kao igrače koje morate motivirati, voditi, organizirati, inspirirati kako bi dobili utakmicu.

Vaša pobjeda bit će organizacija utakmica, odlični sponzorski ugovori, pune tribine, odlični komentari u medijima.

Vaši suradnici slavit će s Vama kao što slavite i Vi kad Vaš omiljeni klub zabija golove.

VOLIM BRATSTVO-KOZARAC!

Add comment

BLISTAVI DOM – Vaša sigurnost i povjerenje su naš emanet!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Advertisement

Small ads

Flickr

  • Chihoko ##
  • Chihoko #
  • Chihoko
  • Chihoko
  • rebel
  • Fashion
  • All about Stanley
  • no way out
  • blue screen

Social Widget

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources.

ThemeForest

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.