Zašto volim FK Bratstvo-Kozarac?

Zašto volim FK Bratstvo?

Jer, želimo doprinositi promociji nogometa u Kozarcu i želimo omogućiti priliku svakom nogometašu da nađe svoje mjesto na nogometnom terenu i u nogometnom klubu kao i njegovu afirmaciju i ambiciju u kvalitetnijim sredinama, a na naš ponos.

Omogućiti organizirano treniranje i igranje nogometa svim stanovnicima Kozarca od najmlađih osnovnovaca do najstarijih.

Okupljati, inspirirati sve kojima je razvoj i promocija sporta želja, te zajedno s njima istraživati potencijale koje to područje pruža u cilju razvoja i za dobrobit naše lokalne zajednice, sporta i sve ono što sport oživljava.

Želimo da su VRIJEDNOSTI koje promiče FK Bratstvo, kreativnost, neovisnost, odgovornost i poštenje prema saradnicima, sportu, sportašima, sponzorima, donatorima, svima ljudima dobre volje- zaljubljenicima u sport i nogomet.

Najveće bogatstvo FK Bratstva su prvenstveno naša djeca, igrači, saradnici i prijatelji koji zajedno dijele odgovornost u ispunjavanju naše misije.

Svjesni smo kako su kvaliteta, motiviranost i učinak naših igrača i ljudi uključenih u volonterski rad našeg kluba, ključni faktori u postizanju uspjeha.

Želimo okupljati one koji znaju i željni su svoja iskustva podijeliti s nama i onima koji su gladni osjetiti uzbuđenje pobjede – pobjede dobro odrađenog posla ili dobro organiziranog sportskog događaja.

Nisu samo igrači na terenu oni koji osjećaju strast i slast pobjede.

Zamislite Vaš klub i ljude uz klub te upravu kluba kao nogometni teren, a svoje saradnike kao igrače koje morate motivirati, voditi, organizirati, inspirirati kako bi dobili utakmicu.

Vaša pobjeda bit će organizacija utakmica, odlični sponzorski ugovori, pune tribine, odlični komentari u medijima.

Vaši suradnici slavit će s Vama kao što slavite i Vi kad Vaš omiljeni klub zabija golove.

VOLIM BRATSTVO-KOZARAC!

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.