“Kulturica 3 u 1”- 24. septembra, Zentrum St. Michael, Blattenmoostrasse 8, 6014 Luzen-Littau.

Pozivamo vas da se pridružite našem spektakularnom događaju “Kulturica 3 u 1”! Očekuje vas nezaboravno veče ispunjeno kulturom, umjetnošću i zabavom.

Promocija knjige | Pismo snova

Naša paleta događaja će vas ostaviti bez daha. Prvo, imamo čast predstaviti promociju prve knjige Harisa Dubice, talentiranog pisca čija riječ ostavlja snažan utisak.

Predstava | “Dijete dijaspore”

Zatim, uzbuđenje će se nastaviti s izvođenjem predstave “Dijete dijaspore” autora Abdulsameda Brahovića, koja će vas odvesti na putovanje kroz složene teme i emocije.

Predstava | “Kafana kao zločin”

I kao šlag na tortu, predstavljamo vam urnebesnu komediju “Kafana kao zločin” koju izvodi karizmatični Almedin Tucić Tuca. Smijeh je zagarantovan!

Osim naših izvanrednih izvođača, imamo čast ugostiti i posebne goste poput Ese Balića, Haka Šljivara i Baje Križevca, koji će dodatno obogatiti našu večer.

Ne propustite ovaj jedinstveni događaj koji će se održati 24. septembra, nedjelja, s početkom u 18:00h u Zentrum St. Michael, Blattenmoostrasse 8, 6014 Luzen-Littau.

Ulaznice su dostupne i mogu se kupiti na partnerskoj web stranici eventfrog.ch, a također možete ih nabaviti i na našem udruženju. Požurite jer je interesovanje veliko!

Priključite se Kulturici u ovom jedinstvenom događaju koji spaja umjetnost, kulturu i nevjerojatnu zabavu!

Vidimo se tamo!

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.