SONGS OF SURRENDER-U2 su objavili stare pjesme u novom ruhu

“Songs Of Surrender” izdanje je sastavljeno od 40 najvećih pjesama iz kataloga planetarno poznate grupe U2, koje su ponovo snimljene i osmišljene u novom ruhu. To su sada najavili Island Records i Interscope (Universal Music Group).

Ovaj album rezultat je studijskih sesija iz protekle dvije godine, a u cijelosti će biti objavljen 17. ožujka. Otkrivena je i prva pjesma – “Pride (In The Name Of Love)”, koja je u novom ruhu dostupna na svim glazbenim platformama.

“Songs Of Surrender” osmislio je i producirao gitarist grupe The Edge, a na njemu su uvrštene neke od najslavnijih pjesama iz više od 40 godina karijere benda, uključujući “With Or Without You”, “One”, “Beautiful Day”, “Sunday Bloody Sunday” i “Invisible”. Zahvaljujući glazbenoj reinterpretaciji i novim aranžmanima, pjesme će biti objavljene kao posve nove snimke, a u ponekima je došlo do izmjena i u tekstu.

– Muzika vam omogućuje da putujete kroz vrijeme, htjeli smo prenijeti svoje stare pjesme u današnje vrijeme i dati im “duh 21. stoljeća” – otkrio je The Edge.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.