Osmijeh na licu i vjera u pobjedu: Navijači Bosne i Hercegovine stižu u dvoranu

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u odlučujućem meču za prolazak u nokaut fazu Eurobasketa protiv Litvanije opet će imati veliku podršku navijača s tribina Lanxess Arene.

Duel protiv Litvanaca odlučit će sudbinu naše selekcije na smotri najboljioh evropskih selekcija, a iako smo u dosadašnja četiri meča pobijedili Mađarsku i aktuelnog prvaka Sloveniju, protiv Litvanije moramo pobijediti i onda kao trećeplasirani iz grupe možemo proći dalje. U slučaju poraza, Eurobasket je završen za naš tim.

Ipak, među navijačima se može osjetiti pozitivan naboj i vjera da naš tim može doći do pobjede, a svi su uvjereni da ćemo danas protiv Litvanije pokazati naše najbolje lice i doći do pobjede te se plasirati u Berlin gdje se igra nokaut faza.

“Idemo u Berlin”, kažu nam navijači naše reprezentacije.

Kao što smo uspjeli saznati, navijači su opet došli iz svih krajeva Evrope, a ima i mnogo onih koji su iz BiH stigli na današnji odlučujući meč. Također, tu su i navijači koji od prvog meča prate našu selekciju i koji su čitavu grupnu fazu proveli u Kelnu.

Očekuje se da će na tribinama Lanxess Arene biti nekoliko hiljada naših navijača, ali treba reći i to da se očekuje i više od 5.000 Litvanaca koji su također u velikom broju došli u ovaj njemački grad.

(klix)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.