Uspješno završena akcija za nabavku puhača

Zbog učestalih požara na otvorenom prostoru i radi boljeg i efikasnijeg gašenja pokrenuta je akcija nabavke puhača koji je neophodan u ovakvim vrstama intervencija.

Vrijednost puhača je 1700 KM i ova potrebna sredstva iskupljena su u kratkom vremenu, donacijama naših sugrađana, a također i podrškom Humanitarne organizacije Kozarac, koja se priključila i svojom donacijom obezbjedila da se potrebni novac brzo iskupi i uspješno završi ova akcija nabavke puhača.

Puhač je naručen preko TR Deko i nadamo se da će ubrzo biti na raspolaganju našim momcima iz vatrogasne jedinice, kako bi im olakšao izvršenje zadataka na akcijama gašenja požara.

Lista učesnika, donatora u ovoj akciji:

1. Balic Edin TR Deko 200 KM
2. Memic Ado 200 KM
3. N.N. 50 €
4. Hadžić Nedžad Str.MIX 200 KM
5. Sivac Sanel 50 €
6. Besic Edin 50 €
7. Amir Sivac 50 KM
8. Humanitarna organizacija Kozarac 800 KM

Iskreno se zahvaljujemo učesnicima u ovoj akciji, kao i svim donatorima Humanitarne organizacije Kozarac čijim uključivanjem smo u vrlo kratkom roku završili ovu neophodnu nabavku puhača.

Naravno, zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način do sada, pomogli u radu Vatrogasnog društva Kozarac u nadi da ćemo ovako zajednički realizovati i akciju izgradnje Vatrogasnog doma, koja je u toku i sa kojom bi imali još bolje uslove za rad i djelovanje Vatrogasnog društva Kozarac i njegove dobrovoljne vatrogasne, spasilačke jedinice.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.