Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napreduju-Humanitarna organizacija Kozarac

Humanitarna organizacija Kozarac postaje sve vidljivija u našoj lokalnoj zajednici i prepoznata kao organizacija koja želi, može i pomaže naše socijalno i zdravstveno najugroženije kategorije društva.

Bezrezervno pružaju podršku i pomoć u pokretanju ekonomsko održivih projekata kao i nabavku alata i mašina s kojima  obezbjeđuju rad i uslove za zaradu i osnovne životne potrebe.

Svakodnevno dobivaju sve veću podršku u vidu novih članova, novih donatora, što ih čini sretnim i ponosnim i daje dodatnu motivaciju za rad i sigurnost da će moći ispuniti planirane aktivnosti i biti spremni za pomoć u alarmantnim situacijama.

Radni tim ove organizacije kozarčana, ovim putem želi da se zahvali članovima i donatorima Humanitarne organizacije Kozarac na povjerenju i mogućnosti da pomažu naš Kozarac.

 

U svom dosadašnjem radu, u relativno kratkom vremenskom periodu, Humanitarna organizacija Kozarac pomogla je i dala podršku u 150 slučajeva.

Nažalost nisu uspjeli pomoći svima koji su uputili zahtjev za pomoć, prioritet u dodjeli dali su socijalno najugoženijim građanima. Naravno, niko neće biti zaboravljen i vremenom će se i tim slučajevima izaći u susret i dati podrška.

 

Humanitarna organizacija Kozarac pokrenula je i inicijativu da se Spomen obilježju u Krkićima vrati prvobitni sjaj. Simbol je to Kozarca i obraz sviju nas.

Ujedinjeni možemo i bolje i više!

Pa, podržimo Humanitarnu organizaciju Kozarac i budimo dio ove pozitivne priče.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.