PONOVNI JAVNI UVID U NACRTE AUTO-PUTA BANJALUKA – PRIJEDOR

Materijali nacrta Plana parcelacije za auto-put, dionica Banjaluka – Prijedor i Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu auto-puta dionice Banjaluka – Prijedor biće izloženi na ponovni javni uvid od 16. do 30. novembra u prostorijama Gradske uprave, najavljeno je danas iz Odjeljenja za prostorno uređenje grada Prijedora.

“Mole se sva zainteresovana lica da blagovremeno izvrše uvid u materijale nacrta ovih dokumenata i pri tome maksimalno koriste digitalnu verziju zbog mjera zaštite od virusa korona i ograničenog ulaska u prostorije Gradske uprave”, navodi se u obavještenju Odjeljenja za prostorno uređenje.

Uvid u nacrte ovih dokumenata može se izvršiti svakim radnim danom od 7.30 do 15.30 časova u prostorijama Odjeljenja, kao i od 8.00 do 16.00 časova u Institutu za građevinarstvo “IG” Banjaluka koji je nosilac izrade Plana i Izvještaja, a digitalne verzije biće dostupne na stranici grada Prijedora.

Uvid u prvobitne verzije ovih dokumenata trajao je od 20. februara do 5. marta. Rok za dostavljanje mišljenja, primjedbi i sugestija na aktuelne verzije je 30. novembar.

Srna

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.