Ajdin Redžić ponovo nosi igru Krupe

Da se nije prethodne tri godine mučio sa povredama, prvo metatarzalne kosti, a potom i koljena, fudbaler Krupe Ajdin Redžić sada bi nosio dres nekog od mnogo jačih timova iz inostranstva.

Međutim, sudbina je htjela da, tada standardni mladi reprezentativac BiH, kojem su svi stručnjaci predviđali sjajnu karijeru, krene iz jedne povrede u drugu, što ga je u potpunosti onemogućilo da se dokaže i na mnogo jačoj sceni.

– Šta da radim, taman se oporavim od jedne povrede, odigram utakmicu ili dvije, pa opet na bolovanje. Sada je to, nadam se, ipak ostalo iza mene. Odradio sam kompletne pripreme bez ikakvih problema, odigrao četiri pripremne i četiri prvenstvene utakmice i, da kucnem u drvo, sve je u najboljem redu. Moram i da zahvalim upravi Krupe koja mi je sve vrijeme pružala veliku podršku i koja je podnijela sve troškove mog liječenja – istakao je Redžić za “Glas Srpske”.

U prva četiri kola Krupljani su osvojili tri boda, a u nedjelju ih čeka duel sa Radnikom, ekipom koju premijerligaš iz kanjona Vrbasa još nikada nije pobijedio u zvaničnom meču.

– Naše utakmice sa Radnikom su uvijek nekako tvrde, ali u isto vrijeme i efikasne. Do sada su Bijeljinci imali više razloga da se raduju, ali mislim da je sada došlo vrijeme da mi budemo zadovoljniji nakon meča. Uostalom, igramo na našem terenu i imamo silan motiv da napokon savladamo Radnik – optimista je Redžić.

Prema njegovim riječima, Krupa će biti u krugu timova koji će se boriti za mjesto u sredini tabele i opstanak neće doći u pitanje.

– Naša očekivanja su kao i uvijek, da opstanemo. Imali smo malo teži raspored na startu, tako da su ova tri boda i realan učinak. Do kraja vjerujem da možemo do nekog od mjesta u sredini, što bi bio dobar rezultat. Realno, šest klubova su u ovom momentu daleko ispred ostalih,  a mi ćemo u borbu sa ostalima – poručio je Redžić, koji je naglasio da vjeruje kako njegov bivši klub, Borac, može da preskoči Sutjesku u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, te da se raduje što će ponovo protiv “crveno-plavih” igrati gradski derbi.

Produžio ugovor

Još dok se oporavljao od povrede, Redžić je produžio ugovor sa Krupom, koji sada važi do početka 2023. godine.

– Dogovor je postignut početkom ove godine i zaista želim da ga odradim do kraja. Dugujem klubu veliku zahvalnost jer je malo onih koji bi toliko čekali da se jedan fudbaler oporavi i vrati na teren. Jedino na taj način mogu da im se odužim i samo u slučaju neke ponude koja bi prvenstveno zadovoljila Krupu, može se desiti da odem ranije – poručio je Redžić.

 

(Glas Srpske)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.