Pohvale i nagrade za radnike škole

Direktorica Osnovne škole Kozarac, Jasna Salihbašić, već drugu godinu za redom nagrađuje i zahvaljuje se svojim vrijednim radnicima.

Praksa je bila, da se ovako nešto lijepo upriliči povodom Dana učeničkih postignuća – Dana škole.  Međutim, ove školske godine, zbog vanredne situacije (virus Korona), Dan škole nije održan, pa su time pomjerene i ostale aktivnosti povodom istog.

Ipak, u utorak 16.06.2020., u  školi je održana sjednica Nastavničkog vijeća, a direktorica je odlučila da neke od svojih radnih kolega i obraduje na istoj.

Nastavniku bosanskog jezika, Ameru Memiću, uručena je zahvalnica za donaciju knjiga školskoj biblioteci.

Profesoru razredne nastave, Nadiru Nuhagiću, dodijeljena je pohvala i nagrada za ostvarene rezultate i promociju škole na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima iz oblasti saobraćaja, ali i na osnovu ličnog angažmana, kako u redovnim poslovima, tako i u slobodno vrijeme, a s ciljem promocije naše škole, lokalne zajednice, sporta, unapređenje nastavnog procesa, zanimljivosti nastave i stvaranja pogodne klime u kojoj učenici mogu da iskažu svoje sposobnosti i talente.

Čestitamo!

Add comment

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.