POTPISAN UGOVOR ZA IZGRADNJU III FAZE VATROGASNOG DOMA

Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabavke i Odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača, danas  30.04.2020. godine  u prostorijama Vatrogasnog društva Kozarac, potpisan je ugovor o izvođenju radova III faze Vatrogasnog doma u Kozarcu.

Ugovor je zaključen sa firmom UNIJAT-M d.o.o. Prijedor koju je zastupao direktor Mladen Unijat a vrijednost ugovora sa PDV-om iznosi 135 866,75 KM.

Rok za izvođenje radova je 120 radnih dana od dana uvođenja izvođača radova u posao. Izvođač radova se obavezuje da će radove koji su predmet ugovora izvesti stručno i kvalitetno u skladu sa tehničkim propisima i standardima, koji važe za navedene radove.

Ovaj dio izgradnje Vatrogasnog doma u Kozarcu finansira se iz sredstava koja je obezbjedio Grad Prijedor iz budžeta za 2019. godinu u iznosu od 100 000 KM a ostatak 35 866,75  KM od sredstava prikupljenih od naših aktivista i sugrađana.

Ovim putem Predsjednik upravnog odbora Mustafa Fazlić, u ime vatrogasaca Kozarca, iskreno se zahvaljuje svima koji su dali svoj doprinos u  akciji “Izgradimo vatrogasni dom u Kozarcu”

Akcija izgradnje Vatrogasnog doma i dalje traje sve do samog završetka izgradnje a o daljnim aktivnostima oko izgradnje doma blagovremeno ćemo vas obavještavati.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.