PODSTANAR IZ PRIJEDORA DOBIO STAN U BANJALUCI

Elvis Džaferagić (34) iz Prijedora osvojio je četvrti stan u Banjaluci u nagradnoj igri “10 računa izbroji i stan osvoji”. Pravi je sretnik, jer je njegova koverta izvučena u “moru“ od 1. 841 844 koverte, u do sad najvećoj nagradnoj igri u RS. Elvis, kojeg je naš poziv nedugo nakon sretnih vijesti zatekao u Sarajevu, gdje će do petka biti na službenom putu, priča da mu je sretnu vijest, da je postao vlasnik dvosobnog stana od 67,60 metara kvadratnih, prije RTRS-a, javila radna koleginica Belma.

– Ona mi je prva javila tu vijest, a nakon nje zvali su me i iz RTRS-a. Radim u Upravi za indirektno oporezivanje u Banjaluci. U Prijedoru sam podstanar gdje živim s djevojkom. Poslao sam na svoje ime oko 90 koverti i isto toliko moja djevojka na svoje ime. I sreća mi se osmjehnula. Sad se najvjerovatnije selim sa djevojkom Jelenom za Banjaluku – kaže Elvis kojem je ovo i prvi dobitak u nekoj nagradnoj igri.

Elvis koji u UIO BIH, u Grupi za sprečavanje krijumčarenja i prekrašaja radi od 2008. godine, u subotu će biti u Prijedoru, a onda opet u nedjelju putuje za Sarajevo gdje ga čeka još jedna obuka.

Sreću našem Prijedorčaninu donijela je prvakinja drame Slađana Zrnić koja je izvlačila koverte u četvrtom kolu nagradne igre.

(InfoPrijedor)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.