Poraz FK Bratstva u gostima, FSA-FK Bratstvo-3:2

U današnjoj gostujućoj utakmici, 6. kola takmičenja Regionalne lige “Zapad”, fudbaleri FK Bratstva poraženi su na Bereku od ekipe FSA Prijedor rezultatom 3:2.

Da će ovo biti teška utakmica za naš klub vidjelo se u samome startu utakmice brzim vodstvom domaćina za 1:0, a malo zatim, novim golom i povečanjem na 2:0.

Naši fudbaleri pokušavaju da preuzmu igru ali ne uspijevaju u tome, i primaju treći gol u utakmici za visokih 3:0. Ipak, pred sam kraj prvog poluvremena, konačno uspijevaju da probiju odbranu domaćina i postignu gol i smanje prednost na 3:1. Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor.

U nastavku susreta gledali smo tešku i oštru igru uz pristrasnost sudija prema domaćinu, što je na kraju rezultiralo crvenim kartonom i isključenjem igrača Bratstva. Ipak, i sa igračem manje, Bratstvo uspijeva da postigne još jedan gol i smanji vodstvo domaćina na 3:2, ali nažalost do kraja utakmice ne uspijevaju napraviti nište više.

Još jedan gorak okus izgubljene utakmice, koju što prije treba zaboraviti i fokusirati se na slijedeći susret i pripremati za nove pobjede.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.