Još jedna vrijedna donacija iz Švicarske za FK Bratstvo

Ove sedmice, u Kozarac je iz Švicarske, stigla još jedna vrijedna donacija za FK Bratstvo. Radi se o sportskoj opremi koju su poslali naši sugrađani a koja će dobro doći našim fudbalerima i stručnom štabu.

Četiri zimske sportske jakne donirao je Enes Hukić, Metzgerel Lamm Gmbh Amriswil, dvadestčetiri sportske majice donirali su Denis i Mirsad Kahrimanović, a ostatak opreme, tri trenerke, sedam pari sportskih rukavica i šest pari kopački obezbjedio je Jakupović Dževad-Šurda.

Treba istači da se i ovaj put u ovu aktivnost uključio Softić Mirzet-Pajdo, koji je opremu dovezao iz Švicarske u Kozarac.

Ovo je primjer kako se uz malo zalaganja i odricanja može puno pomoći, i svaka ovakva aktivnost doprinijeće do boljih uslova za trening i igru naših fudbalera u cilju razvoja i za dobrobit naše lokalne zajednice, sporta i sve ono što sport oživljava.

Iz Uprave kluba se ovom prilikom zahvaljuju na ovoj donaciji kao i svima ostalima koji nesebično pomažu FK Bratstvo u bilo kojem smislu i doprinose promociji nogometa u Kozarcu.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.