Kozarac.ba

U tri saobraćajne nesreće teško povrijeđene četiri žene i 87-godišnji starac

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7. 10 sati na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka, u mjestu Kozarac teško su povrijeđeni vozač i tri putnice iz Škode koja se sudarila s teretnim motornim vozilom Iveco.

U nesreći je učestvovao i Golf čiji vozač R.P. ( 57) iz Prijedora nije povrijeđen, kao ni vozač terenca N.M. ( 47) iz Banja Luke.

Teške tjelesne povrede zadobila je vozačica Škode M.Č. (37) i putnice u automobilu T.V. (37), S.K. ( 58) i G.G. (53), sve iz Prijedora. T.V i S.K. su zbog težine povreda upućene na daljnje liječenje u Banja Luku.

Petnaestak minuta prije ove nesreće, na gradskom mostu u Prijedoru, došlo je do lančanog sudara četiri automobila, dva Golfa za čijim su upravljačem bili D.K., i D. M., potom Renaulta koji je vozio S.DŽ., i Citroena kojim je upravljao N.K., te još jednog Citroena ali terenca koji je vozila Z.M. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih i registrovana je samo materijalna šteta na vozilima.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 10. 55 sati na regionalnom putu Bosanska Dubica-Moštanica u mjestu Božići teže tjelesne povrede zadobio je pješak B.L. ( 87) iz Bosanske Dubice koji je zadržan na liječenju u opštoj bolnici u Prijedoru. U ovoj nesreći učestvovalo je osim pješaka i teretno motorno vozilo kojim je upravljao M.Š. (32) iz Bosanske Dubice . Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice za Bezbjednost saobraćaja iz Prijedora.

Avaz

Dodaj komentar

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.