U tri saobraćajne nesreće teško povrijeđene četiri žene i 87-godišnji starac

U tri saobraćajne nesreće teško povrijeđene četiri žene i 87-godišnji starac

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7. 10 sati na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka, u mjestu Kozarac teško su povrijeđeni vozač i tri putnice iz Škode koja se sudarila s teretnim motornim vozilom Iveco.

U nesreći je učestvovao i Golf čiji vozač R.P. ( 57) iz Prijedora nije povrijeđen, kao ni vozač terenca N.M. ( 47) iz Banja Luke.

Teške tjelesne povrede zadobila je vozačica Škode M.Č. (37) i putnice u automobilu T.V. (37), S.K. ( 58) i G.G. (53), sve iz Prijedora. T.V i S.K. su zbog težine povreda upućene na daljnje liječenje u Banja Luku.

Petnaestak minuta prije ove nesreće, na gradskom mostu u Prijedoru, došlo je do lančanog sudara četiri automobila, dva Golfa za čijim su upravljačem bili D.K., i D. M., potom Renaulta koji je vozio S.DŽ., i Citroena kojim je upravljao N.K., te još jednog Citroena ali terenca koji je vozila Z.M. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih i registrovana je samo materijalna šteta na vozilima.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 10. 55 sati na regionalnom putu Bosanska Dubica-Moštanica u mjestu Božići teže tjelesne povrede zadobio je pješak B.L. ( 87) iz Bosanske Dubice koji je zadržan na liječenju u opštoj bolnici u Prijedoru. U ovoj nesreći učestvovalo je osim pješaka i teretno motorno vozilo kojim je upravljao M.Š. (32) iz Bosanske Dubice . Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice za Bezbjednost saobraćaja iz Prijedora.

Avaz

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.