Ulaznice za utakmicu BiH – Andora 40, 30 i 20 KM

Ulaznice za utakmicu BiH – Andora 40, 30 i 20 KM

ZENICA – Prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za EURO 2016 između Bosne i Hercegovine i Andore, koja će biti odigrana 6. rujna od 20:45 sati na stadionu Bilino polje u Zenici, počinje sutra, 21. Augusta, u 9 sati.

Kako su priopćili iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, zbog limitiranog kapaciteta, sigurnosnih mjera i neopuštanja u prodaju sjeverne tribine (kazna UEFA radi nesportskog ponašanja navijača u meču sa Izraelom), tiskano je 9.300 ulaznica za prodaju, a cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM (jug).

“Prodaja 5.500 ulaznica vršit će se putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije Centrotours. Prema definiranim pravilima, a u cilju sprečavanja manipulacija ulaznicama, te uzimajući u obzir prethodna iskustva jedna osoba moći će kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacijskog dokumenta i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica. Kupovina ulaznica osobama bez identifikacijskog dokumenta neće biti dozvoljena. Osobi koja je već identificirati kao kupac ulaznice neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica na istom ili drugom prodajnom mjestu. N/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preuzeo potrebne mjere u spornim slučajevima”, istakli su iz N/FS BiH, naglasivši:

“Kupci ulaznica za utakmicu BiH – Andora imat će prioritet prilikom kupovine istog broja ulaznica i za meč BiH – Wels, koji će se igrati u Zenici, 13. listopada  2015. godine”.

Za susret sa Andorom bit će vršena i neposredna prodaja 3.800 rezerviranih ulaznica.

“Neposredna prodaja ulaznica, između ostalih, bit će vršena samo za organizirane navijačke grupe, koje redovno prate utakmice naše reprezentacije i pružaju konstantnu podršku. Koristimo priliku da pozovemo navijače koji će 6. rujna 2015. godine biti na stadionu Bilino polje da pomognu našoj reprezentaciji gromoglasnom podrškom, ali na sportski, korektan način, uz poštivanje i uvažavanje svih aktera utakmice”, poručili su iz N/FS BiH.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.