PSG više ne računa na Zlatana Ibrahimovića?!

PSG više ne računa na Zlatana Ibrahimovića?!

Navijači PSG-a u prva dva kola nove sezone nisu imali priliku da posmatraju Zlatana Ibrahimovića na djelu, ali ako je vjerovati pojedinim navodima engleske štampe, pitanje je da li će Park prinčeva više gledati Ibrakadabrinu magiju…

Uprkos brojnim najavama da će švedski golgeter ipak ostati u redovima Svetaca i ove sezone, britanski tabloid Daily Mail došao je do „ekskluzivnog“ saznanja da je uprava PSG-a donijela odluku da dopusti Ibrahimoviću da ode već ovog ljeta, pa se samim tim alarmno svetlo uključilo u Milanu, Arsenalu i Manchester Unitedu.

Pored Rosonera, koji su praktično od početka prelaznog roka lobirali ka tome da na San Siro vrate jednog od najboljih napadača u novijoj istoriji fudbala, Britanci tvrde da Ibrahimovićevo stanje pomno motre i u Arsenalu i Manchester United, koji i dalje tragaju za centarforom vrhunske klase.

Podsjetimo, u jednom trenutku pominjalo se i interesovanje Galatasara<a,ali jasno je da bi najveći turski klub 34-godišnjem asu morao da ponudi basnoslovnu sumu novca kako bi došao u Istanbul.

Slično važi i za već pomenuti triling, jer iako Ibrahimoviću ugovor sa PSG-om ističe narednog ljeta, što znači da ne bi bio previše skup, sedmična primanja su mu ogromna.

Gledajućinakon dolaska Angela Di Marije. Sveci bi u narednom periodu mogli da dobiju krilni tandem Di Marija – Moura, a u samom srcu napada bio bi Edinson Cavani.

Naravno, u slučaju Ibrinog odlaska ne bi trebalo isključiti mogućnost i nove kupovine u Parizu. Ali, sačekajmo još neko vrijeme, pošto je do kraja prelaznog roka ostalo još dvije sedmice.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.