POZIV NA JAVNO GOVORENJE

Udruženje Prijedorčanki ”Izvor” uz podršku Catholic Relief Services (CRS) i Caritas Bk BiH organizuje javno govorenje u hotelu Prijedor, 20.12.2011.godine sa početkom u 10:00 h.

U cilju poticanja šire kulture pomirenja, pozvali smo sudionike koji su uspješno završili treninge komunikacije, traume i opraštanja da kroz javne govore, koje smo simbolično nazvali Moja priča: Izaberimo mir zajedno, govore o svojim iskustvima i vrijednosti pomirenja.

 

Moja priča: Izaberimo mir zajedno je aktivnost koja će biti predstavljena širom Bosne i Hercegovine i upućena različitoj publici.

Govornici i događaji o kojima će govoriti nisu dizajnirani kako bi privukli pažnju medija ili generalizirali javni dijalog, pozvani su dijeliti osobna iskustva kako bi slušaoci imali priliku biti inspirirani vlastitim primjerom i razumjeli važnost pomirenja.

Svoju priču ispričat će nam Dragiša Andrić, Anđelko Kvesić i Semina Alekić.

Javno govorenje u organizaciji Udruženja žena ”Mostovi prijateljstva” održat će se u prostorijama FK ”Brdo”, Vedro polje, Hambarine, sa početkom u 17:00 h, dana 19.12.2011.godiine.

Udruženje Prijedorčanki ”Izvor”

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.