Saobraćajna nesreća, teže povrijeđena šestogodišnjakinja

 

Na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka, sinoć oko 19:45 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala 2 putnička automobila.

Naime, na samom ulazu u Kozarac iz pravca Prijedora, stotinjak metara od „Nestro pumpe“, sudarili su se putnički automobil „VW Polo“ kojim je upravljao Osman Jakupović(33) iz Prijedora i putnički automobil „VWGolf“ kojim je upravljala Lejla Osmanović(25), takođe iz Prijedora.

U ovoj saobraćajnoj nesreći najgore je prošla putnica iz „golfa“, djevojčica O.N. (6) koja je zadobila teže tjelesne povrede dok su lakše tjelesne povrede zadobili Jakupović, Osmanovićeva te dvogodišnji dječak O.I. koji se nalazio u jednom od pomenutih vozila.

Prema onome što smo vidjeli na licu mjesta oba vozila su poprilično uništena i prava je sreća da nije bilo još težih posljedica ove saobraćajne nesreće.

Uviđaj koji je trajao više od jednog časa izvršili su pripadnici SJB Prijedor a zbog činjenice da su vozila ostala na magistralnom putu, saobraćaj se odvijao usporeno i vozila su preusmjeravana na stari put od Kozarca prema Kozaruši.

(GradPrijedor)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.