Kozarac.ba

Saobraćajna nesreća, teže povrijeđena šestogodišnjakinja

 

Na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka, sinoć oko 19:45 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala 2 putnička automobila.

Naime, na samom ulazu u Kozarac iz pravca Prijedora, stotinjak metara od „Nestro pumpe“, sudarili su se putnički automobil „VW Polo“ kojim je upravljao Osman Jakupović(33) iz Prijedora i putnički automobil „VWGolf“ kojim je upravljala Lejla Osmanović(25), takođe iz Prijedora.

U ovoj saobraćajnoj nesreći najgore je prošla putnica iz „golfa“, djevojčica O.N. (6) koja je zadobila teže tjelesne povrede dok su lakše tjelesne povrede zadobili Jakupović, Osmanovićeva te dvogodišnji dječak O.I. koji se nalazio u jednom od pomenutih vozila.

Prema onome što smo vidjeli na licu mjesta oba vozila su poprilično uništena i prava je sreća da nije bilo još težih posljedica ove saobraćajne nesreće.

Uviđaj koji je trajao više od jednog časa izvršili su pripadnici SJB Prijedor a zbog činjenice da su vozila ostala na magistralnom putu, saobraćaj se odvijao usporeno i vozila su preusmjeravana na stari put od Kozarca prema Kozaruši.

(GradPrijedor)

Dodaj komentar

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.