“Država za čovjeka” stigla u Kozarac

 

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine (SDP-BiH) je kampanju “Država za čovjeka“ nastavila i u RS-u.

Upravo dok pisemo ovaj izvjestaj u Prijedoru se odrzava centralna Tribina SDP-a na kojoj su prisutni Zlatko Lagumdzija, Zeljko Komisic te Enes Suljakovic, kandidat za predsjednika RS-a, zajedno s njima u pratnji su i kandidati za Parlamentarnu skupstinu BiH i Narodnu skupstinu RS-a.

Zbog losih vremenskih uslova, tribina se odrzava u prijedorskom pozoristu umjesto na prostoru ispred Patrije, kako je to bilo najavljeno.

Prije dolaska u Prijedor, visoka delegacija SDP-a zajedno sa svojim kandidatima posjetili su i Kozarac, gdje su Zlato Lagumdzija, Zeljko Komisic i Behzad Cirkin polozili vijenac na nasem Spomen obiljezju te ucenjem Fatihe i minutom cutnje odali pocast svim nevinim kozarackim zrtvama…

Od nasih lokalnih predstavnika bili su tu takodjer i kandidati ispred Nove gradjanske inicijative Kozarac,Teofik Kulasic-Arci i Zinajda Mahmuljin, koji se nalaze na SDP-ovoj listi kandidata za Parlamentarnu skupstinu BiH odnosno, Narodnu skupstinu RS-a.

Crvena karavana SDP-a razbila je na tren nedeljnopopodnevnu kolotecinu i donijela zivost u carsiji a tome su doprinijeli i nasi sugradjani koji su i pored kise, dosli da docekaju i daju podrsku ovoj politickoj opciji…

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.