Radovi na SO Kozarac

Prvi radovi na izgradnji SO-Kozarac

Radovi na SO Kozarac

 

Dragi Kozarčani, Pokrenuli smo izgradnju našeg SO.Još jednom dokazujemo sebi i drugima da je jedinstvo ono što može pokrenuti sve do čega nam je stalo.

Naše jedinstvo i opredjeljenost da izgradimo ovu našu svetinju učinit če da se i izgradi.Širom Svijeta rade naši povjerenici,naši predani Kozarčani,da bi omogučili dobrim ljudima da svojim donacijama olakšaju završetak ovog SO.Planirano je da se grubi zemljani radovi,izlivanje betonkih ploča i šalovanje nosive grede izvede u toku iduće sedmice.

Danas je aktiviran i donatorski telefon  090-291-084.BH Telekoma na koji se mogu javiti ljudi iz te mreže i donirati 2 km za izgradnju SO.Isti je promovisan na radiju Federacije a uskoro se kreće u aktivnost propagiranja tog broja na lokalnim radio stanicama USK.O svim ovim informacijama možete čuti više u subotu u 17 sat tv Hajat emisija Kraiški gradovi.
Danas se i naša omladina aktivirala i sa dva info-pulta pružala neophodne informacije svim zainteresovanim i u dvije donatorske kutije prikupila 500 km.

O svim ovim a i budućim aktivnostima nastojat će Vas izvjestiti naši izvještači iz Kozarca a glavni odbor po završetku prve etape radova a po potrebi i ranije.

Sve Vas selamim

Dr. Zlatko Škerić

Za više informacija posjetite oficijelnu stranicu za SO Kozarac

 

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.