Upozorenje na lazne povjerenike za prikupljanje sredstava

Poštovani Kozarčani, počele su se dešavati ne mile stvari sa prikupljanjem sredstava za izgradnju našeg Spomen obiljzja. Po gradovima širom Evrope hodaju razni mešetari i probisvjeti sa nekim "blokovima i prikupljaju" novčane priloge.

Znajući za mogučnost ovakvih dešavanja Glavni odbor je imenovao povjerenike za sve evropske zemlje i za SAD, tako da svi oni koji žele dati svoje priloge znaju ko je za tu zemlju zadužen i ko može prikupljati sredstva.

Kao što je i objavljeno na našoj zvaničnoj stranici SO Kozarac prikupljanje sredstava je moguće samo preko pečatiranih i numerisanih blokova, a da su vam na raspolaganju i tri računa na koja možete uplatiti vaše donacije.

Blokovi su sa pecatom Srcem do mira i mojim pecatom Dr.Skeric Zlatko su punovazeci za prikupljanje sredstava za izgradnju So-Kozarac, svi drugi su nevazeci, osim na podrucju Amerike koji su na svoj prepoznatljiv nacin jedinstveni.

Da se ne bi dešavale ne mile situacije i da vaše halalom date donacije za našu svetinju ne bi završile u đepovima raznih prevaranata POGLEDAJTE NAŠU STRANICU, PROČITAJTE KO JE ZADUŽEN ZA VAŠU ZEMLJU I KONTAKTIRAJTE GA.

Te informacije o Koordinatorima naci cete na slijedecim stranicama: So-Kozarac, Kozarac.Ba, KozaracMutnik, KevljaniEu, Kozarac.com.

Ukažite i na nepravilnosti i pojavu mešetara jer se samo tako možemo zaštititi od njih.

Poštujmo procedure i pravila koje smo svi skupa donijeli jer je to jedini način ispravnog i transparentnog rada.

Predsjednik G.O za izgradnju Spomen Obiljezja
dr.Skeric Zlatko

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.