Upozorenje na lazne povjerenike za prikupljanje sredstava

Poštovani Kozarčani, počele su se dešavati ne mile stvari sa prikupljanjem sredstava za izgradnju našeg Spomen obiljzja. Po gradovima širom Evrope hodaju razni mešetari i probisvjeti sa nekim "blokovima i prikupljaju" novčane priloge.

Znajući za mogučnost ovakvih dešavanja Glavni odbor je imenovao povjerenike za sve evropske zemlje i za SAD, tako da svi oni koji žele dati svoje priloge znaju ko je za tu zemlju zadužen i ko može prikupljati sredstva.

Kao što je i objavljeno na našoj zvaničnoj stranici SO Kozarac prikupljanje sredstava je moguće samo preko pečatiranih i numerisanih blokova, a da su vam na raspolaganju i tri računa na koja možete uplatiti vaše donacije.

Blokovi su sa pecatom Srcem do mira i mojim pecatom Dr.Skeric Zlatko su punovazeci za prikupljanje sredstava za izgradnju So-Kozarac, svi drugi su nevazeci, osim na podrucju Amerike koji su na svoj prepoznatljiv nacin jedinstveni.

Da se ne bi dešavale ne mile situacije i da vaše halalom date donacije za našu svetinju ne bi završile u đepovima raznih prevaranata POGLEDAJTE NAŠU STRANICU, PROČITAJTE KO JE ZADUŽEN ZA VAŠU ZEMLJU I KONTAKTIRAJTE GA.

Te informacije o Koordinatorima naci cete na slijedecim stranicama: So-Kozarac, Kozarac.Ba, KozaracMutnik, KevljaniEu, Kozarac.com.

Ukažite i na nepravilnosti i pojavu mešetara jer se samo tako možemo zaštititi od njih.

Poštujmo procedure i pravila koje smo svi skupa donijeli jer je to jedini način ispravnog i transparentnog rada.

Predsjednik G.O za izgradnju Spomen Obiljezja
dr.Skeric Zlatko

Add comment

BLISTAVI DOM – Vaša sigurnost i povjerenje su naš emanet!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Advertisement

Small ads

Flickr

  • le cep de vigne (Syrah)
  • grenades
  • pomegranate
  • Ridah
  • dedans
  • dedans +
  • dedans +++
  • dedans ++
  • dedans du dehors

Social Widget

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources.

ThemeForest

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.