“FUENTE hair EXPERIENCE” za Spomen obiljezje Kozarac

Ferid-leka pise:

Juce  smo u Arnhemu gradu na istoku Holandije bili prisutni otvaranju frizerskog salona "FUENTE hair EXPERIENCE". Salon je otvorila nasa kozarcanka ADA HADZIC sa svojom prijateljicom CARIN.

U pozivnicama koje nam je nasa Ada  poslala stajalo je da umjesto cvijeca ili bilo drugih poklona, novac koji za to namijenimo, doniramo za Spomen Obiljezje Kozarac.

Tako da je sinoc salon FUENTE hair EXPERIENCE’ donirao za spomen obiljezje 875 eura.

Ada nam se je  takodje obratila sa par rijeci gdje nas je pozdravila i zahvalila se svojim roditeljima Orhanu i Hibi , muzu Hasi i kcerkama Hani i Lejli na podrzci da uspije u svojoj zelji za jednim ovakvim salonom. Takodje se zahvalila svim gostima koji su dosli da podjele radost  sa njom i njenom familijom a  pozvala je  sve Kozarcane da pomognu u izgradnji Spomen Obiljezja Kozarac.

Sta jos reci nego da smo ponosni na jos jedan uspjeh nasih kozarcanki koje svojim radom dokazuju gdje im je mjesto.

 

 

Zahvalio  bih se Adi kao i cijeloj njenoj familiji  na jednom lijepo provedenom  popodnevu i pozelio joj puno puno uspjeha i srece u novootvorenom salonu.

Takodje  kao kordinator za spomen obiljezje u Holandiji  zahvalio bi se na jednoj lijepoj donaciji od 875 eura za SPOMEN OBILJEZJE KOZARAC. 

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.