Ubili se zbog zabranjene ljubavi

Šesnaestogodišnja D.G. i devetnaestogodišnji Stojan Miletić stradali su juče u eksploziji ručne bombe u prijedorskoj Ulici Rudija Čajavca u naselju Urije.

“Jaka eksplozija, koja je u smrt odvela dvoje mladih, začula se oko13.15 nedaleko od preduzeća ‘Javor'”, potvrdila je Gospa Arsenović, portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

 

Kako nezvanično saznajemo, dvoje mladih, koji su bili privremeno nastanjeni u Prijedoru, su izvršili dvostruko samoubistvo, aktiviravši bombu, a motiv je najvjerovatnije zabranjena ljubav.

D.G. je bila učenica jedne od prijedorskih srednjih škola i stanovala je kod tetke, dok je mladić s kojim je najvjerovatnije bila u vezi, došao iz okoline Ključa. U prvi mah se nije znalo da li je u pitanju ubistvo, samoubistvo ili dvostruko samoubistvo.

Međutim, kako saznajemo, iza sebe je stradali par ostavio oproštajno pismo. U njemu navodno mladić okrivljuje oca šesnaestogodišnjakinje što im je branio vezu i nije dozvoljavao viđanja, pa je to “presudilo” za njihovu zajedničku odluku o samoubistvu.

Juče se na mjestu tragedije mogao vidjeti strahovit prizor, koji je šokirao sve Prijedorčane. Beživotno razneseno tijelo Miletića ležalo je pored tijela maloljetne D.G. U blizini mjesta tragedije policija je pronašla i automobil marke ford sijera čije je vlasnik Banjalučanin, a pretpostavlja se da se u njemu par dovezao na tu lokaciju.

Mještani naselja Urije u kojem se sve dogodilo tvrde da su samo čuli strahovitu detonaciju koja ih je uznemirila. Ni slutili nisu da se nešto tako moglo dogoditi u njihovom inače mirnom kraju.

Nezvanično saznajemo i da je stradali Miletić u ruci imao i neeksplodiranu bombu koju su, kako bi uviđaj mogao biti obavljen, na sigurno sklonili pripadnici vojske i Civilne zaštite.

(Nezavisne)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.