Vrijedna donacija iz Svedske za FK Trnopolje

Ovih dana na racun FK Trnopolja stigla je vrijedna donacija iz Svedske u iznosu od 1500 €, koja je nesumljivo dobar stimulans za nastavak rada ovoga kluba i priprema za nastavak sezone.

Donacija je stigla ispred Bosanskohercegovackog udruzenja Enköping  koji su evo 15. godinu organizovali Novogodisnji malonogometni turnir, koji je ovaj put bio humanitarnog karaktera, gdje se od ukupnih prihoda, uz minimalne troskove, sva sredstva usmjerila kao pomoc nasem FK Trnopolju.

Na turniru je ucestvovalo 14 ekipa iz Stockholma, Uppsale, Västeråsa, Hallstahammara, Skultune, Örebra, Tierpa, Strängnäsa i Enköpinga a ukupan ostvaren prihod iznosio je 1120 €, na koje je Merhamet Svedske dodao jos iznos od 380 € i tako ukupnu donaciju zaokruzili na na vec spomenutih 1500€.

 

 

 

Ovom prilikom moramo napomenuti da su glavni teret u organizaciji i vodjenju ovog humanitarnog turnira iznjeli clanovi i prijatelji udruzenja Enköping , a to su Dzenis Dzihic, Muhamed Ceric, Samir Kararic, Rifet Mesic, Hase Suljanovic, Ejub, Emil i Edin Mehic, Samir Kukic i Said Dzihic, kojima se uprava kluba FK Trnopolje iskreno zahvaljuje na podrsci koju su im dali, kao i svima ostalima koji su doprinijeli realizaciji turnira, naravno, i svima ostalima koji nesebicno pomazu ovaj nas sportski kolektiv…

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.